Close
Serviciile oferite

Va oferim o gama variata de lucrari si servicii in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare, precum:

  • consultanta, masuratori si estimare costuri
  • constructii la rosu sau la cheie (civile si industriale)
  • instalatii termice, electrice si sanitare precum si racordari la reteaua de utilitati
  • lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii, izolatii termice, fonice si anticorozive
  • orice tip de amenajari interioare si exterioare 

Vom obtine intotdeauna, pentru dumneavoastra, cele mai bune rezultate la cele mai MICI PRETURI intrucat colaboram cu producatori de materiale si firme specializate in constructii.

Garantia serviciilor oferite

Suntem o firma constructoare autorizata, iar garantia serviciilor si lucrarilor noastre este oferita conform HG 273/1994. Garantia se ofera atat pentru executarea cladirii cat si pentru executia retelelor

Durata perioadei de garantie se stabileste prin contract cu firma noastra si in cadrul acestei perioade, ne asumam obligatia sa inlaturam pe cheltuiala proprie toate deficientele aparute cauzate de nerespectarea clauzelor, specificatiilor contractuale si a prevederilor/reglementarilor tehnice aplicabile.

Apeland la serviciile si lucrarile companiei noastre, va degravati de eventualele cheltuieli si pierderi de timp. Fara aceste garantii, dvs., proprietarul, va trebui sa remediati defectele pe cont propriu si sa  va cautati o echipa de muncitori potrivita pentru oricare problema.

Vom oferi intotdeauna cele mai bune servicii la cele mai bune preturi si vom satisface toate exigentele in materie de calitate si design. Detinem utilaje performante si suntem o echipa cu vasta experienta.