Close

Despre noi

Infiintata in 2008, S.C. Start Tehnologic Consult S.R.L. a ajuns astazi o firma de constructii apreciata (facand fata cu succes concurentei acerbe) deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii.

S.C. Start Tehnologic Consult S.R.L. este o companie tanara si dinamica, fiind formata din personal inalt calificat cu vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, amenajarilor interioare si exterioare, instalatiilor electrice, termice si sanitare.

S.C. Start Tehnologic Consult S.R.L. este înregistrată, conform prevederilor legale în vigoare, la autorităţile fiscale din ţara noastră, având următoarele atribute de identificare:

  • Cod Unic de Înregistrare      RO 24611028
  • Număr de Înmatriculare la   J40/17659/16.10.2008 

Sediul social al S.C. Start Tehnologic Consult S.R.L. este situat în Municipiul Bucureşti, Strada Veselei, nr. 5 A, Cladirea C34B, sector 5.

De asemenea, firma noastră are certificatul de conformitate a sistemului său de management al calităţii cu cerinţele standardului internaţional ISO 9001:2008.


Domeniul de activitate

SUNTEM SPECIALIZATI in lucrari de constructii civile si industriale, socio-culturale. Construim cladiri rezidentiale (blocuri, case), nerezidentiale, sedii de birou, hale de productie si desfacere, depozite etc.

Executam termoizolatii, amenajari interioare si exterioare, instalatii termice, sanitare si electrice etc.

Societatea dispune in prezent de personal de specialitate cu experienta in domeniu, capabil sa execute lucrari de complexitate cu forte proprii, respectiv: fierari betonisti, dulgheri, zidari, faiantari, zugravi, lacatusi si muncitori necalificati.

De asemenea societatea are contracte ferme cu societati care dispun de mijloace mecanice pentru sapat, incarcat si transport pamant, piatra si alte materiale, precum si de mijloace proprii de transport pentru deplasarea personalului si/sau utilajelor, dotare cu scule si dispozitive necesare care sa permita executarea operativa si de calitate a lucrarilor.

In prezent societatea poate angaja contracte directe sau in subantrepriza pentru toate tipurile de lucrari de investitii, social culturale, industriale si agrozootehnice.Obiective si Valori

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.


Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei operatii.

Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.

Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.
Recomandare

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei unui imobil, fie ca este vorba de turnarea fundatiei, de ridicarea peretilor sau de modul in care este pusa faianta si gresia in baie.

Calitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele si standardele europene. Beneficiind de o calitate ridicata a materialelor utilizate, precum si de o înalta calificare a personalului nostru, va asiguram ca planurile si implicit constructiile dumneavoastra vor avea structuri de rezistenta trainice, iar finisajele interioare si exterioare vor fi pe placul dumneavoastra.

Adresa noastra de contact: 

Strada Veselei, nr. 5 A, Cladirea C34B, sector 5.

Telefon: +40 21 421 44 24

e-mail & social
DE CE NOI?

Pentru ca suntem o firma cu vasta experienta care executa toate tipurile de lucrari de CONSTRUCTII si LUCRARI  necesare realizarii casei ori sediului dvs., nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva; 

CUM SOLICITI O LUCRARE?

Intra în sectiunea CONTACT, trimite-ne datele tale de contact împreuna cu date ale lucrarii tale (planuri, schite, etc.) si vei fi contactat în maxim 48 ore de unul din specialistii nostrii. 

CE NE DIFERENTIAZA?

Oferim preturi accesibile, consultanta, masuratori si estimare costuri GRATUIT. Respectam inalte standarde de calitate si ne asumam termenele de realizare stabilite.

GARANTIA SERVICIILOR

Vom oferi intotdeauna cele mai bune SERVICII cele mai bune preturi si vom satisface exigentele in materie de calitate si design. Detinem utilaje performante si suntem o echipa cu vasta experienta.